News

NEWS.


Operare & Mentenanta

Noi adăugăm valoare proiectului dvs.


Furnizor complet și partener pe întreg parcursul ciclului de viață


WABAG RO
WABAG RO

Solutiile noastre sunt avantajele dvs.!


 
 

Serviciile noastre

Proiectul dvs. Experienta noastra.

WABAG Water Services ofera o gama completa de solutii pentru tratarea apei si epurarea apei uzate. Oferim garantia unor solutii tehnice demonstrate, adaptate proiectului dvs.

EPC (Proiectare - Achizitii - Constructie)

Apa este una dintre cele mai valoroase resurse ale Pamantului si este in interesul nostru sa conservam aceasta resursa pretioasa. Ne oferim sa livram solutii viabile, sustenabile si sigure pentru tratarea apei si epurarea apei uzate. Capabilitatile noastre de proiectare in domeniul apei si apei uzate ne permit sa oferim solutii integrate. Livram proiecte EPC (Proiectare-Achizitii-Constructie) personalizate pentru statiile de tratare a apei și epurare a apei uzate. Putem efectua evaluari preliminare, optiuni de proiectare si studii de fezabilitate pentru Clientii nostri.

Cunostintele noastre tehnice si economice ofera Clientilor nostri implementarea eficienta din punctul de vedere al timpului si al costurilor. Proiectele pe care le oferim beneficiaza de valoarea adaugata a numerosilor ani de experienta WABAG in sectorul apei, in toate stadiile istoriei unei statii. Cu foarte multi clienti care au decis sa revina la noi, suntem mandri de imaginea noastra de companie specializata in domeniul tehnic, care ofera solutii adaptate proiectelor dvs. din domeniul apei si apei uzate.

Solutiile noastre EPC si echipa dedicata va ofera garantia finalizarii la termen a statiei, tinand seama de toate cerintele dvs.

Aveti nevoie de o solutie la problemele dvs. legate de apa? Adresati-va expertilor nostri la: WWS.office@wabag.com

Chirita WTP 
Chirita WTP
 

Reabilitare si Modernizare

De la vechi la nou - va oferim optimizarea tehnologica a statiilor de epurare a apei uzate.

In cazul statiilor existente, oferim solutii personalizate pentru optimizarea operatiunilor si identificarea optiunilor sustenabile pentru viitor.

Serviciile noastre de optimizare la cheie includ: proiectarea, constructia, achizitia, furnizarea, instalarea si punerea in functiune a tuturor proceselor si componentelor statiei. Cunostintele si experienta noastra ne permit sa realizam proiecte complete pentru orice industrie.

Petrobrazi - Reabilitare si Modernizare 
Petrobrazi - Reabilitare si Modernizare
 

Operare & Mentenanta

WABAG O&M 
WABAG O&M
WABAG O&M 
WABAG O&M
WABAG O&M 
WABAG O&M

In calitate de jucator global care ofera solutii in domeniul apei si apei uzate, aducem Clientilor nostri experienta imbatabila in tratarea apei uzate cu eficientizarea costurilor. Parteneriatul nostru pentru evaluarea si abordarea problemelor legate de tratarea apei si a apei uzate, ofera economii substantiale operationale si de capital, alaturi de imbunatatiri substantiale ale operatiunilor si conformitatii cu reglementarile in vigoare.

Permiteti-ne sa ne ocupam de lucrurile la care ne pricepem cel mai bine, astfel incat dvs. sa va puteti concentra atentia pe gestionarea fluxului de numerar si a personalului, crescand profitabilitatea activitatii dvs. principale.

Experienta noastra este avantajul dvs.

Tratarea si epurarea apei este o sarcina complexa. Gestionarea operatiunilor inseamna un consum de resurse, atat la nivel administrativ, cat si la nivel de personal. In acelasi timp, tratarea optima si eficienta a apei, care reprezinta adesea un domeniu tehnic nou, este o sarcina care presupune un nivel ridicat de responsabilitate.

Noi va garantam calitatea, optimizarea proceselor si cresterea eficientei

Experienta bogata WABAG, obtinuta din proiectarea si construirea a nenumarate facilitati de tratare a apei, alaturi de abilitatile dezvoltate ca urmare a exploatarii indelungate a unor astfel de statii, ne permit sa imbunatatim performanta operationala a altor statii, detinute de terti.

Facem acest lucru analizand eficienta proceselor implementate si examinand structurile organizationale existente. WABAG detine cunostine vaste si competenta recunoscuta in domeniul tratarii si epurarii apei si a gestionarii operatiunilor, avand astfel capacitatea de a optimiza exploatarea statiilor si de a contribui la succesul lor.

Ne asumam intreaga raspundere pentru gestionarea tehnica si/sau comerciala a statiilor de tratare a apei si apei uzate, si va stam alaturi, ca partener, de-a lungul intregului ciclu al apei.

Motive pentru un parteneriat cu WABAG:

Costuri operationale fixe pe intreaga durata a contractului.
Reducerea costurilor aferente personalului si operatiunilor.
Capacitatea de a garanta niveluri ridicate de disponibilitate a statiei.
Instruirea si integrarea personalului specializat disponibil.
Consultanta oferita de experti in etapa deciziei de investitie si acces la rezultatele din centrele de cercetare WABAG.
Modernizarea statiilor conform tehnologiilor de ultima generatie.

 

sustainable solutions. for a better life.

WABAG Water Services SRL
Bulevardul Dimitrie Pompeiu 6 E
Bucuresti 020337
Romania


Tel. +40 371 604 200
Fax +40 371 604 300

office@wabag.com

E-Mail

 
 
 

© 2024 WABAG Water Services SRL