News

NEWS.


Partenerul afacerii dumneavoastra cu solutii personalizate

De la proiectare si executie la operare si mentenanta


WABAG Romania

Inovatie si excelenta


Solutii pentru tratarea si epurarea apei pentru diferite industrii


 
 

Compania

Bine ati venit la WABAG Romania!

Aria de expertiza a WABAG Romania cuprinde servicii complete, de la proiectare, executie si operare a statiilor de tratare si epurare a apelor, la servicii de management de proiect, punere in functiune si training personal operator, pentru aplicatii din sectorul municipal cat şi din cel industrial.

Cu o experienta vasta si o echipa specializata, WABAG Water Services ofera solutii fiabile si sigure pentru orice tip de apa. Serviciile oferite se adapteaza nevoilor clientilor nostri, fie ei din sectorul  municipal cat si din sectorul industrial.

Obiectivul companiei este acela de a asigura resursele necesare de apa, atat pentru persoane fizice cat si pentru afaceri, astfel contribuind activ la protectia mediului inconjurator.

Erwin Moetz - CEO

CEO

Erwin Moetz

Diana Scripcaru

CFO

Diana-Maria Scripcaru

 

Istoric

WABAG Water Services

WABAG Water Services a fost fondata in februarie 2008 ca filiala a VA TECH WABAG GmbH Viena.  
O data cu comanda initiala primita de la un producator din domeniul petrolului si gazelor pentru modernizarea si gestionarea exploatarii statiei de epurare a apei uzate din cadrul Rafinariei PetroBrazi, WABAG Romania si-a asumat raspunderea pentru aproximativ 100 de angajati de pe plan local.

Inca de la infiintare, WABAG Water Services a reprezentat un partener de incredere pentru clientii industriali si municipali, asigurand solutii personalizate pentru intregul ciclu al apei. 

Bazandu-se pe un portofoliu vast de solutii tehnologice si servicii inovatoare care combina performanta economica cu protectia mediului, compania reuseste sa raspunda tuturor necesitatilor clientilor, de la asigurarea necesarului de apa pana la evacuarea efluentului tratat.

Activitatea noastra

Chirita WTP 
Chirita WTP
Pepsi Co International Kashira 
Pepsi Co International Kashira
Pepsi Co International Bucharest 
Pepsi Co International Bucharest
Alba -WWTP 
Alba -WWTP
OMV Petrom- Rafinaria Petrobrazi  
OMV Petrom- Rafinaria Petrobrazi
Rafinaria Erbil  
Rafinaria Erbil
 

2008

Infiintarea WABAG Romania

2007

WABAG India preia WABAG Austria de la Siemens

09/2005

Vanzarea WABAG India Management buyout backed by ICICI Venture

07/2005

Achizitia VA TECH de catre Siemens - WABAG a devenit parte a Grupului Siemens

1999

Achizitia WABAG de la Deutsche Babcock de catre VA TECH, Austria

1996

Infiintarea VA TECH WABAG Ltd., Chennai, India

1986

Finalizarea achizitiei in 3 etape a  WABAG de către Deutsche Babcock

1930

Initierea companiei in domeniul de tratare a apei de către J. Overhoff, Austria

1924

Crearea  WABAG Wasserfilterbau in Wroclaw

1868

Infiintarea companiei de catre J. Overhoff, Austria

 
WABAG Office

Echipa

WABAG Water Services SRL este unul dintre cei mai mari furnizori de solutii complete pentru statiile de tratare si epurare a apelor uzate, din Romania

Echipa din Romania are experti specializati in vanzari, inginerie, management de proiect, achizitii si exploatare. Serviciile noastre includ suport in relatiile cu autoritatile, audit tehnic, coordonare, proiectare, executie, punere in functiune, instruirea personalului operator si operare si mentenanta.  Serviciile oferite se adapteaza nevoilor clientului, putand fi aplicate de la componente de sistem pana la statii complete la cheie.

Valoarea companiei este data de expertii nostri!

Managementul calitatii

In anul 2009 compania a obtinut acreditarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu EN/ISO 9001:2008, garantand astfel servicii si solutii de o calitate superioara si sustenabile pentru toti clientii sai. Compania indeplineste, de asemenea, si standardele pentru domeniile sigurantei, sanatatii si mediului in conformitate cu prevederile internationale: OHSAS 18001:2007 si ISO 14001:2004.

HSEQ Policy

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

ISO 45001: 2018

ISO_9001
 

Sediul

Bucuresti

WABAG Water Services SRL
Blvd. Dimitrie Pompeiu, Nr. 6E
et. 13, Sector 2
20337 București, România

Tel. +40 371 604 200
Fax +40 371 604 300
WWS.office@wabag.com, office@wabag.com

 

Grupul WABAG

De mai bine de 99 de ani, WABAG este specialistul global in tratarea apei. Proiectam, construim, echipam, operam si finantam facilitati de tehnologie a apei si oferim clientilor nostri municipali si industriali cele mai avansate solutii de incredere, cele mai potrivite nevoilor lor.

În calitate de lider tehnologic, WABAG are centre de cercetare și dezvoltare interne și deține în prezent peste 125 de patente. Din 1995, WABAG a construit peste 1.460 de statii la nivel mondial, tratand > 50 de milioane m³/zi, sprijinind peste 230 de milioane de oameni si peste 555 de instalatii industriale.

Pentru mai multa flexibilitate in relatia cu clientii sai, WABAG dispune de o multitudine de formule de colaborare, de la contracte simple de proiectare si/sau executie pana la colaborari extinse de tip finantare, operare si transfer de raspundere (contracte de tip EPC, DBO, BOOT, etc).

 
 

Dinamismul WABAG - protejarea valorilor prin schimbare

Cu o istorie de peste nouazeci si noua de ani, Grupul WABAG reprezinta atat o organizatie  traditionala, cat si extrem de moderna, in domeniul tehnologiei apei.
Grupul WABAG a fost reorganizat in noiembrie 2007, prin reunificarea companiilor VA TECH WABAG Ltd., Chennai si VA TECH WABAG Viena. Fuziunea de succes a acestor doua companii a readus WABAG intr-o pozitie de top printre cei mai mari jucatori globali din sectorul tehnologiei apei.

Cele peste 100 de brevete detinute de WABAG reprezinta o garantie a inovatiei pentru solutiile adaptate nevoilor fiecarui client

Datorita vastei experiente in planificarea, constructia si gestionarea instalatiilor tehnologice de tratare a apei, WABAG are capacitatea de a oferi solutii optimizate, complete. De asemenea, realizarea proiectului printr-o combinatie de modele de executie si exploatare (de ex., DBO, BOOT) reprezinta un alt element fundamental in succesul de care se bucura Grupul WABAG.
Cu WABAG, aveti garantia unor solutii adaptate, care mizeaza pe inovatie, datorita celor peste 100 de brevete ale sale.

Intregul este mai mult decat suma partilor

Experienta noastra bogata in planificarea, constructia si gestionarea instalatiilor tehnologice de tratare a apei ne permite sa oferim clientilor nostri solutii complete, perfect adaptate nevoilor lor. Combinand constructia cu gestionarea statiilor (cum ar fi DBO, BOOT) in cadrul executiei proiectului, consideram ca putem pune inca o piatra de temelie la succesul Grupului WABAG.

Locatii

Referinte

Incepand din 1995, am instalat peste 1.460 de statii in intreaga lume. Astfel, statiile noastre deservesc cu apa curata peste 230 milioane de persoane si peste 555 de locatii industriale.

sustainable solutions. for a better life.

WABAG Water Services SRL
Bulevardul Dimitrie Pompeiu 6 E
Bucuresti 020337
Romania


Tel. +40 371 604 200
Fax +40 371 604 300

office@wabag.com

E-Mail

 
 
 

© 2024 WABAG Water Services SRL